Newcastle United Blog - Újkastély

Leszállt a legújabb Szarka, Gordon érkezése hivatalos

2023. január 29. - Gyul4

Immáron már hivatalossá vált az, hogy Anthony Gordon a Newcastle Unitednél folytatja a pályafutását.

gordon.jpg

A Szarkák 40 millió fontot fizettek az Evertonnak a 21 éves játékosért, ez az összeg pedig a későbbiekben további 5 millió fonttal növekedhet majd.

Gordon 11 évesen csatlakozott az Everton akadémiájához, és a Newcastlehez való igazolásáig a liverpooli kékek játékosa maradt. 16 évesen debütált az Everton színeiben (a 88. percben lépett pályára), egy APOEL elleni Európa-liga mérkőzésen.

A debütálása után két évet kellett várnia arra, hogy újra magára ölthesse az Everton mezét, addig a Preston North Endnél szerepelt kölcsönben.

Összesen 78 mérkőzésen lépett pályára a "Toffees" színeiben, és 7 gólt szerzett.

Az angol korosztályos válogatottal (U21) kivívta a korosztályos Európa-bajnokságon való részvételt. Korábban az U18-as, az U19-es és az U20-as válogatottat is erősítette.

Sok sikert neki a Newcastle United színeiben!

Én személy szerint örülök az érkezésének, ti hogy vagytok vele? Szerintem tökéletesen passzol majd Eddie Howe játékrendszeréhez.

(Másik hír, Harrison Ashby (21 éves) érkezezhet a West Hamtől KieranTrippier mögé. A hírek szerint három millió fontot fizetünk érte a Kalapácsosoknak.)

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1818036922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása