Newcastle United Blog - Újkastély

Schär: "Van, hogy a labda nem akar bemenni a hálóba"

2023. január 02. - Gyul4

schar_1.jpgFabian Schär csalódott volt amiatt, hogy a Newcastle United "csak" döntetlent ért el a Leeds United ellen.

"Sok lehetőségünk volt. Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk. Néha van olyan, hogy a labda nem akar bemenni a hálóba, Csalódottak vagyunk, otthon nyerni kellett volna."

"A 2022-es év utolsó mérkőzésén meg akartuk tartani a győzelmi szériánkat. De ilyen a futball, már csak előre tekintünk. Nem szabad ugyanakkor megfeledkeznünk arról sem, hogy mit értünk el 2022-ben."

"A szezon eddigi részében remekül védekeztünk. Nagyon jól csináltuk. Az egész csapat tudja mit csinál, mindenki tudja a dolgát. Nagyon fontos, hogy csapatként védekezzünk, ne csak a négy védő. Ha jól védekezünk elől, nekünk is könnyebb hátul. Úgy gondolom remekül teljesítettünk ezen a téren, ennek nagyon örülök, így kell folytatunk majd 2023-ban is. "

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1118016632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása