Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Azt akarom, hogy a szurkolóink elhiggyék, bármit elérhetünk"

2022. december 27. - Gyul4

howe1_1.jpgA Newcastle United ott folyatta a bajnokságban, ahol a világbajnokság előtt abbahagyta. A Szarkák magabiztos, három gólos győzelmet arattak a Leicester City otthonában. Nem meglepő módon, Eddie Howe elégedetten és boldogan nyilatkozott a mérkőzés után.

A Leicester City elleni győzelemről: "Mikor idejöttünk, tudtuk, hogy nehéz mérkőzés már ránk, mivel tisztában voltunk azzal, hogy a Leicester City milyen eredményeket ért el a világbajnokság előtt. Tudtuk, hogy kulcsfontosságú lesz, miként kezdjük majd a mérkőzést. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen korán sikerült gólt szereznünk. Az első 30 percben tökéletesek voltunk."

Almirón újabb góljáról: "Úgy fest, ezek a gólok a védjegyeivé válnak Miggynek a szezon során. Csodálatos megoldásokat választ, különböző távolságokból, különböző szögekből szerez gólt. A higgadtságát bizonyítja, hogy szűk helyzetből is remekül fejezte be az akciót a Leicester ellen. Nagyon elégedett vagyok vele, és a csapattal is."

Almirón önbizalmáról: "Úgy gondolom, az önbizalom nagyon fontos, és a körülötte lévő játékosok jó formája is segítettek abban, hogy folyamatosan növekedjen az önbizalma. A szezon elején gólokkal építette újra az önbizalmát, most pedig már látványosnál látványosabb gólokat szerez. Reméljük, ez még sokáig így lesz."

A játékosok állapotáról a világbajnokság után: "Különböző állapotban voltak a játékosok, ez attól függ mit csináltak. A vb-n részt vevő játékosok  fizikálisan és mentálisan is más állapotban voltak, mint akik itt maradtak velünk.  Szerencsére ez az eddigi két mérkőzésünk eredményét nem befolyásolta."

Arról, hogy a szurkolók már azt éneklik "a csapat megnyerheti a bajnokságot": "Nem szeretném őket megakadályozni ebben. Azt akarom, hogy a szurkolóink elhiggyék, bármint elérhetünk. A szezon korai szakaszában vagyunk még, ilyenkor még minden lehetőség nyitva áll előttünk. De semmi értelme annak, hogy erről beszéljek most. Mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk továbbra is."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8018011572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása