Newcastle United Blog - Újkastély

Howe egy éve a kispadon

2022. november 08. - Gyul4

eh.jpgEddie Howe mérföldkőhöz érkezett, napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2021. november 8-án vette a Newcastle United kispadját.

A 44 éves tréner nehéz feladatot vállalt el azzal, hogy akkor elfoglalta a kieső helyen álló Newcastle United kispadját. A helyzetét pedig az sem könnyítette, hogy COVID-fertőzés miatt kénytelen volt kihagyni a Brentford elleni debütálását.

Az első nyolc meccsén a Szarkák 7 pontot gyűjtöttek be, és ez akkor még nem sokat segített a csapaton a kiesés ellen folytatott harcban. Ráadásul a harmadosztályú Cambridge United is búcsúztatta a csapatot az FA-kupából. Január 22. után (Leeds United elleni győztes mérkőzés, Shelvey góljával) azonban megváltozott minden, 

A több átigazolással is megerősített Newcastle United az idény hátralévő részében 18 meccsen 37 pontot szerzett, és a szezont végül a tizenegyedik helyen zárta.

howe1_1.jpg

A mostani idényben a Newcastle jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, 14 forduló alatt szerzett 27 ponttal. A csapatnak pedig csupán csak egy veresége van, az is a Liverpool ellen, egy 90+8. percben kapott góllal.

Howe eddig 43 mérkőzésen irányította a Szarkákat. Ezek közül 21-et nyert meg (48,8%) a csapat, 11 alkalommal végzett döntetlenre és 11 alkalommal veszített. Ezeken a mérkőzéseken pedig összesen 62 gólt szerzett, és 51 gólt kapott a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr6217973616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása