Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Ezzel a játékkal bárkit legyőzhetünk"

2022. október 25. - Gyul4

howe1_1.jpgEddie Howe természetesen elégedetten nyilatkozott a vegyes zónában a Tottenham Hotspur elleni győztes bajnoki mérkőzés után.

"Nagyszerű győzelem volt. Elhatároztuk, hogy idejövünk, és pozitív, győztes szemlélettel lépünk majd pályára. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Megérdemelten győztünk."

"A játékosaim minden dicséretet megérdemelnek ez a mérkőzés után, amiért folyamatosan küzdöttek. Úgy gondolom, nagyon jól megszerveztük a csapat játékát erre a mérkőzésre."

"Nem volt problémamentes a mérkőzés a számunkra. A Tottenhamnek világklasszis játékosai vannak. A mérkőzés elején néhány távoli lövést leadtak, és veszélyesen kontráztak. Amikor figyeltünk a csapatjátékára és egymásra, akkor minden rendben volt."

"Remélem ez a győzelmet önbizalmat ad majd a játékosoknak, és elhiszik, bárhol győzhetnek. Fizikailag, technikailag és taktikailag is a legmagasabb szinten játszottunk. Ezzel a játékkal bárkit legyőzhetünk."

"Meg kell dicsérnem a csapatot, amiért hétről-hétre így teljesítenek a pályán. Talán ez volt a csapat legjobb teljesítménye, amióta én vagyok az edző. Szerintem megérdemeltünk nyertünk, egy top csapat ellen."

"Nem tudom, hogy sikerül-e a TOP 4-ben maradnunk. Továbbra is a tőlünk lehető legtöbbet igyekszünk majd kihozni magunkból. Jelenleg a játékosok nagyon jól érzik magukat, nagyon jó a hangulat az öltözőben, igazi jó közösség alakult ki nálunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1617962702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása