Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Ez egy jó teszt lesz a számunkra"

2022. augusztus 21. - Gyul4

howe_2.jpgEddie Howe szerint a Manchester City elleni mérkőzés egy jó teszt lesz számukra ahhoz, hogy megnézzék hol tartanak jelenleg.

A Manchester City elleni meccsről: "Mindig azt mondom a játékosoknak, hogy a legjobbak ellen kell megmutatniuk magukat. Ez egy olyan mérkőzés lesz, amelyen azt várom el a játékosaimtól, hogy élvezzék a játékot, és merjenek támadni, ne féljenek. Úgy gondolom, hogy a védőink jelenleg jó formában vannak, csapatként jól védekezünk. A Manchester City elleni mérkőzésen úgy gondolom nem csak az lesz a próbatétel, hogy hogyan tudunk védekezni, hanem az is, hogy hogyan tudunk majd támadni. Segítenünk kell a védőinket, de ugyanakkor arra is kell majd törekednünk, hogy veszélyt jelentsünk a manchesteriek kapujára. Nem lehetünk túl passzívak. Ez egy jó mérkőzés lesz ahhoz, hogy megnézzük hol tartunk jelenleg."

Darren Eales vezérigazgató érkezéséről: "Nagyon szeretnék jó kapcsolatot kiépíteni vele. Egyszer találkoztam vele. Nem tudom, hogy hogyan fog kinézni az együttműködésünk. De úgy gondolom, hogy a tapasztalatával és a tudásával segíteni fog minket abban, hogy a munkánk minden területén hatékonyabbak legyünk. Örülök, hogy üdvözölhetem őt Newcastleben, és remélem, hogy sikeres lesz itt."

A lehetséges érkezőkről: "Kevés játékos érkezése várható, de nem azért, mert nem nézegetünk körül a piacon, hanem azért, mert elégedettek vagyunk a kerettel. Szerintem nagyon jó csapatunk van. Azonban mindenképpen szeretnénk még igazolni valakit."

A kapusedző kérdésről: "Keresünk valakit, aki szívesen csatlakozna hozzánk. Nem tudom, hogy hogyan áll a helyzet jelenleg. A lehető legjobb embert szeretnénk megszerezni erre a posztra. Simon Smith csodálatos munkát végzett a klubnál, kár, hogy távozott, de reméljük, hogy megtaláljuk a megfelelő embert helyette."

Egy lehetséges dokumentumfilm sorozatról az Amazonon: "Nem tudom, ez egy nehéz kérdés. Hagyományosan ha valami történik a színfalak mögött, az privát marad. Most úgy tűnik, hogy ez egy sor dokumentumfilm miatt meg fog változni. Véleményem szerint jobb mindent távol tartani a médiától, mert amúgy is reflektorfényben vagyunk. Szeretném, ha a játékosainknak lenne magánélete. Azonban ha azt nézzük, merre tart a sport, kénytelenek leszünk mi is alkalmazkodni."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr3617912521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása