Newcastle United Blog - Újkastély

Tottenham-Newcastle beharangozó

2022. április 03. - Gyul4

maximin_vs_spurs.jpgMa délután a Tottenham Hotspur otthonában lép pályára a Newcastle United.

A válogatott szünet után megkezdődik a szezon hajrája a csapatok számára. A Szarkák ma délután Londonban, az Antonio Conte vezette Tottenham ellen fognak pályára lépni idegenben. Eddie Howe és a játékosok célja az, hogy feledtessék az Everton elleni fájó fiaskót.

Eddie Howe számára kisebb fajta fejtörést okozhat az, hogy a válogatott szünetben hazájuk válogatottjában pályára lépő játékosok közül kit vagy kiket hagyjon ki a kezdőből. Az érintett játékosok: Dubravka, Kraft, Schär, Guimaraes, Almirón és Wood.

Dubravka és Schär minden bizonnyal ott lesznek a kezdőben, azonban a védelem jobb szélén Kraft helyett Manquillo kerülhet be a kezdőbe.

Guimaraes remekül játszott a válogatott szünetben Brazília színeiben, két gólpasszt is kiosztott, valamint megszerezte az első gólját is a selecao színeiben. Azonban a sok utazás miatt (amely miatt vélhetően fáradt) valószínűleg csak a kispadon kap majd ezúttal helyet, csakúgy mint Almirón. Wood helye pedig biztosnak tűnik a kezdőben.

A csapat többi tagjával együtt dolgozott az elmúlt két hétben Howe (Dubajban), így őket testközelből láthatta nap mint nap. Jó hír, hogy Saint-Maximin újfent ott lehet majd a kezdőben.

A Newcastle Unired kezdője így nézhet ki ma délután: Dubravka, Manquillo, Schär, Burn, Targett;, Shelvey, Willock, Joelinton, Fraser, Saitnt-Maximin, Wood.

A Tottenham várható kezdőcsapata: Lloris, Romero, Dier, Davies, Doherty, Bentancur, Hojberg, Reguilón, Kulusevski, Son, Kane.

A Newcastle United most kicsit fellélegezhet, mivel egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, kilenc pontra vannak a kieső helyen álló Watfordtól. Azonban megnyugodni teljesen még nem szabad, ma is jó lenne pontot, pontokat szerezni az ötödik helyen álló Tottenham otthonában.

Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4117796293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása