Newcastle United Blog - Újkastély

Dylan Stephenson új szerződést kaphat

2021. december 09. - Gyul4

stephenson.jpgDylan Stephenson jelenlegi szerződése az idén végén lejár a Newcastle Unitednél, a klub pedig új szerződést adhat neki.

Stephenson tavaly nyáron írta alá az első profi szerződését a Newcastle Uniteddel. A 18 éves támadó remek idényt fut az U23-as csapatban, 13 mérkőzésen 10 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki eddig (a Premier League 2-ben). Legutóbb pedig a Tyne-Wear derbin duplázott az ősi rivális Sunderland ellen.

A fiatal játékos teljesítményével elégedettek a klub háza táján belül, és Steve Harper tanácsára új szerződést kaphat majd a klubtól.

Az angol támadót egyébként Eddie Howe már több alkalommal felhívta az első csapathoz edzeni.

A saját nevelésű játékosok közül Paul Dummett, Sean Longstaff és Mark Gillespie vannak ott jelenleg az első csapat keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr6116777786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása