Newcastle United Blog - Újkastély

Bruno: "Túl sok helyet hagytunk nekik"

2023. augusztus 21. - Gyul4

A Newcastle United a hétvégén egy gólos vereséget szenvedett el a Manchester City otthonában.

bruno-vs-city.jpg

Bruno Guimaraes úgy véli, a Newcastle United játékosai túl nagy teret hagytak a Manchester City játékosainak az első félidőben, ez pedig a vereségükhöz vezetett.

"Úgy gondolom, hogy túl sok helyet hagytunk nekik, és hosszú ideig hagytuk őket birtokolni a labdát. Ezt egy olyan csapat ellen mint a Manchester City, nem engedheted meg magadnak."

"Nem voltunk elég jók akkor, amikor nálunk volt a labda. Sokkal jobban tudunk játszani, ezt mindenki tudja. A második félidőben jobban játszottunk, ott már csináltunk egy-két olyan szituációt, amelyből gólt szerezhettünk volna."

"A második félidei játékunkra kell építeni. Ott megmutattuk, hogy olyan  csapatok ellen is versenyképesek lehetünk majd, mint a Manchester City."

"Úgy gondolom, Eddienek igaza volt abban, hogy a második félidőben nagyobb sebességet hozott a csapatba. Legalább egy gólt kellett volna szereznünk. Az első félidei játékunkért azonban nagy kár, ott sok labdát adtunk el."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7618197761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása