Newcastle United Blog - Újkastély

Jön a szezon eddigi legfontosabb meccse

2023. január 24. - Gyul4

Ma este a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése vár Eddie Howe fiaira. A Newcastle United idegenben kezdi meg a Ligakupa elődöntőjének a párharcát.

newcastle-22.jpg

A visszavágóra egy hét múlva hazai pályán, a St. James' Parkban fog sor kerülni.

A Newcastle United parádés szezont fut a bajnokságban. A Szarkák a harmadik helyen állnak a bajnoki pontvadászatban, sőt mi több, már 15 mérkőzése veretlenek a Premier Leagueben.

A Southampton ezzel szemben az utolsó helyen szerénykedik a bajnokságban, a Ligakupában azonban nem lehet panasz az eddigi teljesítményükre, az előző körben "nagy meglepetésre" a Pep Guardiola vezette Manchester Cityt ejtették ki. A már edzőcserén is túl eső Szentek (még november 7-én menesztették Ralph Hasenhüttl-t) egyetlen mentsvára a szurkolóik felé egyelőre a Ligakupában való menetelésük.

A párharcban talán nem meglepő módon a Newcastle Unitedet tartják az esélyesebbnek. Azonban ahogyan Howe is lenyilatkozta, "két nehéz mérkőzés vár a csapatra." A Manchester City elleni továbbjutásuk pedig intőjel lehet a Szarkák számára, hogy hiba lenne őket lebecsülni.

A Newcastle az idei szezonban a Cleen Sheetre épít. Amennyiben ma is sikerülne kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést, abban az esetben nagyszerű helyzetből várhatná a csapat a hazai visszavágót a St. James' Parkban. Amikor a legerősebb hátsó ötös kezdett (Pope, Trippier, Schär, Botman, Burn), akkor az előző nyolc mérkőzésen nem kapott gólt a csapat.

five-nufc.jpg

Eddie Howe minden bizonnyal ezt a kezdőt küldi pályára ma este: Pope; Trippier, Schär, Botman, Burn; Guimaraes, Longstaff, Willock; Almirón, Joelinton, Wilson.

A mérkőzést 21:00-tól a Match4 élőben közvetíti! Jó szurkolást mindenkinek!
Howay The Lads!

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7618033324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása