Newcastle United Blog - Újkastély

Kuol közel a Hearts-hoz?!

2023. január 05. - Gyul4

Január elsején hivatalosan is a Newcastle United játékosa lett Garang Kuol, akit a Central Coast Marinerstől szerzett meg a Newcastle. A játékos első útja az új évben gyakorlatilag rögtön Londonba vezetett, a helyszínen nézte meg az Arsenal-Newcastle (0-0) bajnoki mérkőzést.

kuol-hearts.jpg

A napokban pletykák voltak arról, hogy a "frissen igazolt" támadó kölcsönbe távozhat más csapathoz. Most pedig úgy fest, Skóciába távozhat kölcsönbe.

Kuol Insagram-bejegyzése rögtön spekulációkat váltott ki arról, hogy a Hearts-hoz kerülhet kölcsönbe. Az ausztrál válogatott támadó egy képet posztolt csütörtök reggel, amelyben Edinburghot jelölte meg, mint helyszínt. Ez pedig azért is érdekes, mert a Hearts itt játszik.

Azóta a hírek szerint Kuolt már a Hearts az edzőpályáján is látták, így közel lehet a megállapodás a kölcsönadásáról.

Érdekesség, a Hearts keretében három ausztrál játékos is ott van, többek között Kye Rowles is, akivel a Central Coast Marinersnél már játszott együtt Kuol.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5318019104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása