Newcastle United Blog - Újkastély

Anderson: "Csak pontosabbnak kell lennünk a kapu előtt"

2022. szeptember 05. - Gyul4

anderson.jpgElliot Anderson szerint a csapat hamarosan győztes útra léphet majd.

"Úgy gondolom, hogy nagyon jól teljesítettünk, és sok lehetőséget alakítottunk ki a Crystal Palace ellen anélkül, hogy a kapuba került volna a labda. Ha a következő szintre akarunk lépni, el kel kezdenünk kihasználni ezeket a lehetőségeket." -  mondta Anderson, majd folytatta: "Őszintén szólva nem volt szerencsénk. A megfelelő zónákban és helyeken voltunk, de egyetlenegy alkalommal sem sikerült gólt szereznünk. Ami engem illet, igyekszem megszerezni az első gólomat, és remélhetőleg ez hamarosan megtörténik majd."

"Biztos vagyok benne, hogy hamarosan három pontot szerzünk majd. Amikor döntetlent játszunk, akkor is jól látható, hogy a csapat keményen küzd a győzelemért. Szerintem rövidesen rálépünk a győztes útra."

"Védekezésben nagyon jól teljesítünk, csak a kapu előtt kell pontosabbnak lennünk. Hiányzik a gyilkos ösztön belőlünk a kapu előtt."

A hazai debütálásról a PL-ben: "Idegenben másképp játszol. Mindig arról álmodtam, hogy pályára léphessek a St. James' Parkban. Amikor kimész a pályára, csak a játékra koncentrálsz, és igyekszel kikapcsolni az érzelmeket. Aztán körbenézel a stadionban, és rájössz, hogy milyen csodálatos érzés pályára lépni itt."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr2417924677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása