Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Guimaraes nem eladó"

2022. augusztus 19. - Gyul4

guimaraes_howe.jpgEddie Howe a sajtóban válaszolt azokra a pletykákra, miszerint a Real Madrid szeretné leigazolni Burno Guimaraest a Newcastle Unitedtől.

"Guimaraes nem eladó. Megpróbálunk felépíteni egy csapatot, hogy a klub sikeres legyen az elkövetkezendő néhány évben. A keretet szeretnénk tovább javítani, nem pedig a legjobb játékosainkat eladni."

"Bruno egy zseniális srác. Amikor idejött, akkor a kiesés ellen harcolt a klub, még sem rakatott be a szerződésébe olyan záradékot, amely egy esetleges kiesés esetén a távozását segítette volna. Hihetetlen volt ez a számunkra."

"Nem bánom, hogy olyan klubokkal hozzák hírbe őt, mint a Real Madrid. Bruno hihetetlen dolgokat érhet el a pályán, a mi célunk pedig az, hogy ezeket itt érje majd el nálunk."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8017911621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása