Newcastle United Blog - Újkastély

Saint-Maximin: "Többet várok magamtól"

2021. november 02. - Gyul4

sm7.jpgAllan Saint-Maximin önkritikus magával szemben, úgy gondolja, többet kellene mutatnia a pályán.
Saint-Maximin számára jól kezdődött az idény, mivel az első hat meccsén két gólt szerszett, és három gólpasszt osztott ki. Azonban a Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzés óta nem tudott nagy hatást gyakorolni a Newcastle United játékára, és ez a Szarkák eredményességén is meglátszik (mivel ő a csapat egyik kulcsjátékosa).

A Newcastle United számára kemény mérkőzések következnek, amely azt is jelentheti, hogy a kiesés ellen folytatott harcban jelentős hátrányba kerülhetnek a többi csapattal szemben. A helyzetet az sem könnyíti, hogy a csapatnak Steve Bruce menesztése óta továbbra sincsen menedzsere. Még mindig Grame Jones irányítja ideiglenesen a csapatot.

Saint-Maximin úgy gondolja, a csapatnak szüksége van arra, hogy ő is jobb formában futballozzon, és vezérként előre lépjen a pályán:

"Nem elég amit egyelőre nyújtottam. Újra hangsúlyozom: nem elég, mert nagyon jól tudom, hogy az én képességeimmel még többet kellene segítenem a pályán a csapatnak."

"Tudom, ha újra határozottabb leszek majd a pályán, az hatással lesz a csapat játékéra is, és a dolgok is másképp alakulnak majd. Ez csak is a mentalitásomon és a lelkiállapotomon fog múlni. Igyekszem újra megfelelő mentális és lelkiállapotba hozni magam."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr8116742740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása