Newcastle United Blog - Újkastély

Ma menesztik Steve Brucet?

2021. október 14. - Gyul4

bruce1.jpgEgybehangzó külföldi sajtóértesülések szerint ma kerülhet pont Steve Bruce menesztésére.

Amikor Amanda Staveley és Mehrdad Ghodoussi hétfőn megjelent a Newcastle United edzőközpontjában, minden bizonnyal mindenki azt gondolta előzetesen, hogy ott helyben, egyúttal meg is ejtik majd Steve Bruce menesztését a csapat kispadjáról. Ám ez egyelőre még várat magára...

Azonban egybehangzó sajtóértesülések szerint már a mai nap folyamán "lapátra kerülhet majd" Bruce. A csapat vasárnap a Tottenham ellen fog pályára lépni, és amennyiben Bruce nélkül képzelik el a tulajdonosok a mérkőzést, abban az esetben még ma meneszteni kellene őt. Mégpedig azért is, mert holnap lesz a hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztató, amelyen hülyén venné ki magát az, ha Bruce venne részt, de vasárnap már nem ő irányítaná a csapatot. A játékosokra egyébként még holnap, valamint szombaton is vár egy edzés a mérkőzés előtt.

Az, hogy ki lesz Bruce utódja, egyelőre még nem tudni biztosan. Amíg azonban kinevezik az utódot, Graeme Jones irányíthatja majd a csapatot.

A fő jelöltnek ma már Brendan Rodgerst írták, azonban ezeket a híreket már több helyen cáfolták. De olvashattuk már Conte, Favre, Lampard, Zidane és hagy ne soroljam hány edzőjelölt nevét is a kispadra.

Hamarosan mindannyian okosabbak leszünk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4816720784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása