Newcastle United Blog - Újkastély

Új pénzügyi igazgatója van a klubnak

2023. július 15. - Gyul4

A Newcastle United bejelentette, hogy Simon Cappert nevezték ki a klub új pénzügyi igazgatójának, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a futballszakmában.

capper.jpg

Capper 2007 és 2010 között a Sheffield Unitednél dolgozott, majd ezt követően csaknem 12 évet töltött el a Leicester Citynél. Mindeközben a Farkasok bevétele 20 millió fontról 200 millió fontra nőtt.

Capper így nyilatkozott a Newcastle Unitedhez való csatlakozásáról: "Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amely minden tekintetben a kiválóságra törekszik. A Newcastle United megpróbálja megtörni az eddigi státuszát a futball világában, és izgalmas utazásra indult annak érdekében, hogy fenntartható és vezető klubot építsenek a Premier Leagueben és Európában.

A döntésemet nagyban befolyásolta az, hogy visszatértem Észak-Angliába, ahol korábban is éltem. Az észak-keleti emberek barátságosak és elkötelezettek, és izgalmas ennek a klubnak és a városnak is részese lenni,

Már most is élvezem a munkát, és örülök annak, hogy ennyi tehetséges ember közé kerültem. Alig várom, hogy megkezdjük a közös utazást.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr4818167748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása