Newcastle United Blog - Újkastély

Átigazolási 'Szarka'varások

2023. január 04. - Ruzsinszki Ádám

Átigazolási időszak van, ami nagyon sok futballszerető ember fantáziáját izgatja, és ilyenkor rendszeresebben nézi a sportportálok híreit, látogatja a kedvenc csapata weblapját.

Vannak emberek, akik ezt az időszakot jobban élvezik, mint a meccseket....szarkavaras.jpg

Nézzük milyen pletykák repkednek a Szarkafészek körül.

1.) James Maddison (realitás: 72% és növekszik)

Angol belső középpályás, aki inkább támadó szerepkörben érzi jól magát. Csapatában a Leicester City-ben viszont idén 13 Premier League mérkőzésen lépett pályára, amin 7 gólt szerzett és 4 gólpasszt jegyzett. Nem rossz teljesítmény egy középpályástól. Nem csak idén van jó szezonja, mert tavaly a bajnokságban 35 meccsen 12 gólt és 8 asszisztot jegyzett. A piaci ára jelenleg 60 millió euró körül van, biztosan ettől nagyobb összeget szeretnének a Farkasok zsebre tenni a játékjogáért.

2.) Memphis Depay (realitás: 65% és emelkedik)

A hollandot nem kell bemutatni senkinek, aki kicsit is követi a nemzetközi foci alakulását. Sokszor kapott már nagy csapatoknál lehetőséget, de valamiért a kezdeti lendülete mindig alább hagyott. Ez történt most a Barcelona csapatánál is. Jelenlegi piaci ára 20 millió euró körül van. Lehet hogy őt e körüli összegért meg is lehet szerezni, mert idén kettő mérkőzésen lépett pályára, ha szemeim nem csaltak, amikor a statisztikákat olvasgattam.

january_transfers.jpg

3.) Christian Pulisic (realitás: 60% és emelkedik)

A VB-n az Egyesült Államok csapatának húzó embere volt. A jobb és bal oldali támadó szerepkörében is jól érzi magát a villámgyors szélső. Jelenlegi piaci ára 38 millió euró, de a Chelsea-nél rendszeresen bevetik, igaz csak kiegészítő szerepkört szánnak neki, ugyanis 15 alkalommal lépett pályára, de meccsenkénti átlaga nem éri el a 39 percet. 

4.) Ferland Mendy (realitás 57% és emelkedik)

Mendy a Real Madrid csapatánál játszik és szinte alap embernek minősül. A Bajnokok Ligájában meccsenként átlagosan 70 percet tölt pályán, míg bajnokikon átlagban 81,5 percet. Piaci értéke 40 millió euró, és tovább nehezíti a dolgot az is, hogy a Manchester City is aktívan érdeklődik a balhátvéd iránt. Amíg a Newcastle-be igazolására 57%-ot adnak, addig a Manchester City esetében ez a szám csupán 45%.

5.) Matheus Franca (realitás: 38% és emelkedik)

A brazil csodagyerekként nyilvántartott támadóközéppályás aktuális piaci ára 4 millió euró, de több csapat is figyeli. A bajnokságban 19 mérkőzésen lépett pályára és azokon 4 gólt szerzett. Fabrizio Romano hírei alapján a következő néhány napban eldől a játékos Newcastle-be igazolása. Romano állítása szerint a Leverkusen is aktívan érdeklődik a játékos iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr118018356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása