Newcastle United Blog - Újkastély

Egy éve már... Yasir Al-Rumayyan nyílt levele a szurkolóknak

2022. október 07. - Mark29_

yasir-al-rumayyan-chairman-newcastle-united-nufc-1120-768x432_1.jpg

Egy évvel ezelőtt a Newcastle United megszabadult a kilátástalan jövőt (ámbár biztos pénzügyi alapokat) biztosító Mike Ashleytől, amikor új tulajdonosai lettek a klubnak. Amanda Staveley és férje, Mehrdad Ghodoussi és a Reuben Brothers 10-10 %-ot szerzett meg, a maradék 80 % pedig a szaúd-arábiai koronaherceg érdekeltségébe tartozó PIF tulajdona lett. Az évforduló alkalmából a klub elnökének kinevezett Yasir Al-Rumayyan írt nyilt levelet a szurkolóknak a klub hivatalos honlapján.

A Newcastle United Football Club minden szurkolójának:

Köszönjük hihetetlen támogatásotokat. Tisztában vagyok vele, hogy Ti mind hozzájárultok a sikerekhez – a pályán és azon kívül is. A futballklubokat a szurkolóik hajtják, és ennek a klubnak a rajongói szenvedélyesebbek és elkötelezettebbek, mint bárki más. Sokszor éreztem, hogyan emeltétek fel a csapatunkat.

Ahogy a klub átvételének első évfordulóját ünnepeljük, helyénvalónak tűnik időt szakítani arra, hogy köszönetet mondjunk a Newcastle vezetősége nevében.

A hatalomátvétel utáni első mérkőzés sokáig élni fog az emlékezetemben. A büszkeség érzése, a fekete-fehér sál a nyakamban, amikor beléptem a stadionba. Az 52 ezer szurkoló hanga, és a St. James' Park páratlan, szinte elektromos hangulata a meccsen. Soha nem felejtem el, milyen melegen üdvözöltétek az új vezetőket, és engem személy szerint azon az októberi napon.

Egy évvel ezelőtt egy hasonló nyílt levélben megfogalmaztunk néhány alapelvet, amelyek keretbe foglalták gondolkodásunkat, elveinket, amit a klub vezetőiként vallunk. Elmondtuk, hogy idővel egy folyamatosan sikeres csapatot szeretnénk felépíteni. Elmondtuk, hogy a hosszú távú sikerre összpontosítunk.

Még hosszú út áll előttünk, de minden szezon egy építőkő, amivel közelebb jutunk a célunk felé, hogy kihívók legyünk a trófeákért folytatott küzdelmekben mind otthon, mind Európában. Az általunk épített klub olyan emberekből áll, akik megértik a hosszú távú elképzeléseinket, és megértik, hogy türelemre és kitartásra van szükség e célok eléréséhez. Ez a hozzáállás, ezek az értékek tükröződnek a játékosokban, akiket a klubba hozunk. Ennek a folyamatnak volt a része az is, hogy a női csapat is a klub közvetlen kötelékébe tartozzon. A haladás nem mindig lesz zökkenőmentes – de ettől még mindig előre haladunk. Biztosak lehettek benne, hogy mindannyian nagyon keményen dolgozunk azért, hogy előremozdítsuk a klubot.

A szurkolóink ​​és a newcastle-i közösség támogatása hihetetlen eredmény és motiváció számunkra, amit soha nem fogunk természetesnek venni.

A Ti Yasir Al-Rumayyan-otok

Az eredeti szöveg: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/a-letter-from-the-chairman-yasir-al-rumayyan/




                        

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr9917948718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása