Newcastle United Blog - Újkastély

Felkészülési mérkőzés az Atalanta és a Bilbao ellen

2022. május 28. - Gyul4

preseason.jpgA Newcaslte United két barátságos mérkőzést leszervezett az előszezonra. Mindkét mérkőzésre a St James' Parkban fog sor kerülni.

A Newcastle United a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy júliusban felkészülési mérkőzésen pályára fognak lépni az Atalanta és az Athletic Bilbao ellen.

Az Atalanta elleni mérkőzésre július 29-én (19:45-kor) fog sor kerülni, míg az Athletic Bilbao elleni mérkőzésre pedig másnap (annak a mérkőzésnek a kezdési időpontja egyelőre még nem hivatalos).

Mindkét klub a nyolcadik helyen végzett hazája bajnokságában. Az Atalanta emellett az Európa-liga negyeddöntőjében (a Bajnokok Ligája csoportból való kiesés után ) is szerepelt, ahol az RB Leipzig jelentette számukra a végállomást.

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr5117842577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása