Newcastle United Blog - Újkastély

Bizonyítvány osztás 2023/2024

2024. május 31. - Mark29_

A Newcastle szezonjának értékelése után most a játékosok jönnek. Az értékelés természetesen erősen szubjektív, és egy kicsit sem szigorú, mert arról, hogy ilyen hullámzóra sikerült a szezon, inkább tehetnek a sérülések, mint a rossz teljesítmények.

050aa481dcccff4c1085bd1453f8af94.png

Haladjunk hát végig szépen a kereten, ahol a rövid értékelés után megkapják az osztályzatot is a játékosok.

Tovább

Magasságok és mélységek – Ilyen volt a 2023/24-es szezon

2024. május 27. - Mark29_

Egy évvel ezelőtt eufórikus hangulat szállta meg a Tyne partját. A Newcastle United negyedik helyen végzett a bajnokságban, és ezzel a klub húsz év után ismét bejutott a Bajnokok Ligájának csoportkörébe. Az öltözőben, a szakmai stábban és a vezetőségben is tökéletes volt az összhang, mindenki pozitív hangulatban várta a következő szezonnal járó új kihívásokat.
bl.jpg

A kezdeti lendület aztán a fokozódó meccsterhelésben alábbhagyott, a keret pedig a sorozatos sérülések következtében jelentősen megfogyatkozott. A szezon közepén bekövetkezett mélyrepülés után tavasszal ugyan hellyel-közzel kiegyenesedett a Newcastle, de végül előbb a TOP 6-ról csúsztunk le, majd egy héttel később kiderült, hogy az európai kupaindulásról is.

Tovább

Howe: "Bruno boldognak tűnik nálunk"

2024. április 27. - Gyul4

Eddie Howe nyilatkozott a Sheffield United elleni bajnoki mérkőzés előtt.

howe_22.jpg

A Szarkák mestere beszélt Bruno Guimares helyzetéről, Livramento egészségi állapotáról, a nyári átigazolási tervekről, és a még sérüléssel bajlódó játékosokról is.

Tovább

A januári átigazolási cirkusz elmúlt 21 éve

2024. január 29. - Mark29_

Pontosan 21 éve, a 2002/2003-as szezontól vezette be a FIFA a klasszikus nyári/téli átigazolási szabályrendszert. Alapesetben a klubok nyáron végeznek komoly keret átalakítást, a januári időszakban pedig a tűzoltás kerül előtérbe. Ennek megfelelően jóval kevesebb az olyan megfontolt igazolás, amit nem előz meg valamilyen kisebb pánik vagy kényszerhelyzet.

bor.jpg

Ebben a posztban a Newcastle januári bevásárlásait mutatjuk be azóta, hogy klasszikus téli átigazolási szezonról beszélünk. Voltak nagy fogások, és olyanok is amiket már elfelejtettünk. Meg olyanok is, amiket szeretnénk elfelejteni.

Tovább

Longstaff FA-kupa trófeát akar

2024. január 09. - Gyul4

Sean Longstaff úgy véli, hogy a Newcastle Unitednek elég jó csapata van ahhoz, hogy megnyerje az FA-kupát.

longstaff.jpg

A Newcastle United már kiesett a Bajnokok Ligájából és a Ligakupából is, a Premier League tabelláján pedig a kilencedik helyen állnak. A Szarkák középpályása, Longstaff úgy gondolja, az FA-kupa az a versenysorozat, amellyel "megmenthetik" ezt a szezont és történelmet írhatnak.

Tovább

Isak: "Megbeszéltük, hogy visszatérünk az alapokhoz"

2024. január 08. - Gyul4

A Sunderland elleni FA-kupa mérkőzésen duplázó Alexander Isak elismerte, a Newcastle United játékosai visszatértek az alapokhoz annak érdekében, hogy újra sikeresek lehessenek majd.

isak14_1.jpg

A mérkőzésen a Szarkák magabiztos, három gólos győzelmet arattak a Fekete Macskák ellen a Tyne-Wear derbyn.

Tovább

Győzelem a Tyne-Wear derbyn, a szezon legfontosabb meccsén

2024. január 07. - Gyul4

Amint összesorsolták a Newcastle Unitedet és a Sunderlandet az FA-kupában, rögtön a szezon legfontosabb mérkőzésévé vált a találkozó mindannyiunk (beleértve a játékosokat, a szakmai stábot és a szurkolókat) számára.

isak_derby.jpg

Ennek függvényében talán nem meglepő, hogy Eddie Howe a lehető legerősebb kezdő tizenegyet küldte a pályára a Stadium of Lightban.

Tovább
süti beállítások módosítása