Newcastle United Blog - Újkastély

Howe: "Két nagyon jó formában lévő csapat fog egymás ellen pályára lépni"

2023. január 15. - Gyul4

howe1.jpgEddie Howe részt vett a Fulham elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, amelyen többek között beszélt Joelinton helyzetéről is.

Joelinton helyzetéről (ittas vezetésen kapták): "Elemeznem kell a helyzetet, és döntenem kell arról, játszik-e majd vasárnap. Úgy fogok döntést hozni, hogy beszélek vele is a történtekről. Nem vagyok száz százalékig biztos abban, hogy játszani fog-e. Ez a hír sokkoló volt mindannyiunk számára, nehéz helyzet. A tárgyalására még nem került sor, így mi sem tudunk sokkal többet mondani. Megérti a felelősségét, és nagyon szomorú a történtek miatt. Most olyan helyzetben vagyunk, hogy szorítunk érte, de felismerjük azt is, hogy ez egy nagyon súlyos helyzet. Ami a büntetését illeti, ezt házon belül megoldjuk. Jo a történtek ellenére egy nagyon jó ember, aki szenvedélyes a klubja és a karrierje iránt. Támogatjuk és oktatjuk őt. Nagyon fiatal, mindenki követ el hibákat."

A Southampton elleni Ligakupa elődöntőről: "Nehéz meccs lesz, de örülünk, hogy ott lehetünk az elődöntőben. Ez egy kétmérkőzéses párharc lesz, nagyon várjuk mindannyian.Remélhetőleg sok pozitívumot adtunk már eddig is a szurkolóinknak és a klubnak a szereplésünkkel. De most csak a Premier Leaguere koncentrálunk."

Wilsonról és Isakról: "Természetesen akár játszhatnak együtt is. Minden meccset és minden helyzetet értékelnem kell, akár játszhatunk két csatárral is, azonban a legfontosabb, hogy megmaradjon az egyensúly a csapatban. Két nagyszerű támadóról beszélhetünk a személyükben, és mindkettő jó állapotban van jelenleg."

A Fulhamről: "Nagyon jó formában vannak. Marco Silva nagyon jó munkát végzett az ottani csapattal. Lenyűgözött a játékstílusuk. Egy nagyon összetartó csapat lettek, akik nagyon jó focit játszanak. A mi szemszögünből ők nagyon veszélyes ellenfelek, akik taktikailag nagyon érdekesek, a játékosaik pedig jó formában vannak. Két nagyon jó formában lévő csapat fog egymás ellen pályára lépni."

A kapusok helyzetéről: "Nem tudom, hogy valakinek távoznia kell-e, de megvárjuk mi lesz. Lehet, hogy túl sok kapusunk van, és a kulcs az, hogy azt szeretnéd, mindenki fontos játékosnak érezze magát a csapatban. Természetesen néhányan nem érzik annak magukat, rajtuk megpróbálunk segíteni."

A lehetséges igazolásokról: "Jelenleg nagyon keményen dolgozunk azon, hogy az átigazolási piacon folyamatosan képben legyünk. Jelenleg figyeljük a piaci helyzetet, azonban nem licitáltunk egy játékosra sem. Még egyetlenegy játékos sincs közel hozzánk."

Dan Burnről: "Az ahogy mindennap viselkedik, igazi inspirációt jelent mindannyiunk számára. Egy igazi bónusz mindannyiunk számára, amióta itt van. A Newcastle United a szívében van."

A Newcastle United-Fulham bajnoki mérkőzést a Spíler1 TV élőben közvetíti (15:00-tól).

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr7018026656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása