Newcastle United Blog - Újkastély

Burn: "Még akkor is nehéz legyőzni minket, ha nem a legjobban játszunk"

2023. január 04. - Gyul4

burn.jpgDan Burn elégedetten értékelt az Arsenal elleni gól nélküli döntetlen után.

"Az Arsenal egy nagyon jó csapat, amelyet nehéz megállítani. Úgy gondolom, hogy nagyon jól teljesítettünk, átvészeltük a rohamukat, ezzel is alátámasztva azt, miért voltunk ilyen kiegyensúlyozottak az elmúlt évben. Még akkor is nehéz legyőzni minket, ha nem a legjobban játszunk."

"Fiatal és tapasztalt játékosok keveréke van a csapatunkban. Hiszünk ebben a filozófiában, sikerült felnőnünk az Arsenal elleni mérkőzéshez, és örülünk ennek az egy pontnak. Úgy gondolom, az Arsenal frusztrál volt a döntetlen miatt."

"Bukayo Saka remek játékos, mindkét szélen veszélyesen játszik. A szélső támadóink segítettek abban, hogy létszámfölényt tudjunk vele szemben kialakítani a védekezés során. "

"Egymásért küzdünk, és folyamatosan arra törekszünk, hogy sikerüljön kapott gól nélküli lehozni az adott mérkőzést."

A bejegyzés trackback címe:

https://newcastleunited.blog.hu/api/trackback/id/tr1918018302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása